Ege İhracatçı Birlikleri Ortaokulu

WEB https://eibo.meb.k12.tr
Adres : KURUÇEŞME MAH. 203/37 SK. EGE İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ORTAOKULU BLOK NO 12 İÇ KAPI NO 1 BUCA / İZMİR
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve hedefleri doğrultusunda; eğitimin her aşamasında teknolojinin sunduğu imkânlarla, modern araç-gereç ve malzemelerle eğitim verilebilen, bilgili becerili ve iyi ahlaka sahip bireyler yetiştiren, topluma ve geleceğe yön veren her zaman en iyiye ulaşmayı hedefleyen eğitim öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Biz Hizmetin yürütüldüğü çevrede sürekli değişimi benimseyerek öğrencilerine başarılı ve nitelikli bir eğitim vermek ve Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00-13:40 13.50-19:30
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA 476 NUMARALI ESHOT OTOBÜSLERİ İLE ULAŞILABİLMEKTEDİR.AYRICA CENNETÇEŞME-KURUÇEŞME DOLMUŞLARI DA ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TINAZTEPE KAMPÜSÜ VE ÖZEL TINAZTEPE HASTANESİNE YAKIN KONUMDADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : METROPOL İLÇEDE
Kontenjan Bilgileri :